Suspendering af domæner

Vores underlevenrandør har grundet nye ICANN regler suspenderet en række domæner på grund af manglende verificering af Whois oplysninger. Vi vil gøre opmærksom på at det er meget vigtigt at Whois oplysningerne på registrerede domæner er opdaterede og korrekte, således at de kan verificeres.

Dette gælder ikke .dk domæner.

Whois information kan ses på http://whois.orangenames.com

Whois information kan ændres på http://whois.gratisdns.dk

MVH

Jørgen

5 thoughts on “Suspendering af domæner

 1. Vores site er blevet suspended – Jeg ser at vi har haft en mail til vore tideligere navn sw@telematicgroup.com denne mail findes ikke mere – Jeg har forsøgt at benytte jeres adgang til at ændre mailen – men da vi ikke får en godkendelses mail på vores gl. mail ved jeg ikke helt hvad vi skal gøre!
  mvh
  Michael

 2. Morten Striboldt says:

  Jeg er i fuldstændig samme situation som Michael og kan ikke få hul igennem til Jeres support. Det er mig en gåde hvordan man kan lukke ned for et domæne uden på forhånd advisering.

  Mvh Morten

 3. Thomas says:

  Hej Michael og Morten

  Jeg er i samme situation som jer. Jeg ved heller ikke hvordan jeg får åbnet op igen, da jeg ikke kan modtage valideringsmailen fra ICANN og ikke kan anvende whois funktionalitetet som gratisdsn tilbyder, da den ikke sender den mail, som er registreret hos dem.

  Hvis I finder en løsning må I meget gerne publisere hvordan man gør.

  Mvh Thomas

 4. Har samme problem med at den email der er sat som validerings email hos ICANN ikke kan anvendes da domainet for denne er nedlagt hen over sommeren.

Comments are closed.