(Løst) MXHotel Mail01 opdateret, usikker SMTP, POP3 og IMAP er blevet slået fra.

Vi har idag opdateret Mail01 med nye indstillinger som forhindrer usikker login fra mailklienter.

For fortsat at kunne benytte MXHotel skal login indstillingerne på SMTP, POP3 og IMAP indstilles til at benytte TLS eller SSL.

Hvis der stadig opleves problemer selvom TLS/SSL er slået til så kontakt venligst support.

MVH

Jørgen

Update: Link til vores wiki med de forskellige porte og hvad de understøtter: Larsen Data Wiki

14 thoughts on “(Løst) MXHotel Mail01 opdateret, usikker SMTP, POP3 og IMAP er blevet slået fra.

 1. Mrac says:

  Fint I har sat SSL for POP3 men det skulle i måske lige fortælle kunder inden I udførte handling, så man ved det skal rettes i ens Outlook.

 2. Kurt R. Hellemose says:

  Får meddelelsen:
  “E-mail-serveren afviste dit login. Kontroller brugernavnet og adgangskoden
  under egenskaber for din konto. Serveren svarede: -ERR TLS required to log in.

  Der har hele tiden stået TLS under avanceret og såvel PC som Mobil har virket
  indtil i dag!

  Mvh
  Kurt

 3. Flemming H. Sørensen says:

  Tak, og ikke mindst et stort TAK fordi i varslede det i god tid.

 4. Kim Hansen says:

  Jeg har alvorlige problemer efter dette med Live Mail 2012.

  Har prøvet alle tænkelige sammensætninger af flueben, porte osv. men lige meget hjælper det – den vil simpelthen ikke hente mail mere.

  Nogle gode råd / ideer ?

 5. Morten Schmidt says:

  Hej,

  Jeg opdager i har ændret mail konfigurationen for jeres SMTP/POP3 , således det nu ikke længere er muligt at hente mails på min android smart phone. Lidt ærgeligt, når nu det er noget jeg bruger “hvert 10.min”. Hvis vi skal køre med SSL/TLS kræver det vel et certifikat fra jeres side? Under alle omstændigheder, siger min klient at den ikke stoler jeres rod certifikat? eller også forbinder jeg på de forkerte porte? Kan i specificerer hvilke port nr. klienten skal bruge for henholdsvis POP3 og SMTP når det er krypteret?

  Venlig hilsen, Morten

  • Peter Larsen says:

   @morten
   Det er standard porte 993 og 995 jvf pop3 og imap specifikationer

   smtp anbefaler vi 587, vi har dog også andre porte, men ikke port 25

   i 2015, og med privacy råbt ud i æteren ustandseligt, anser vi tilgang via usikre login metoder til email, som en sikkerhedsrisiko og en fejlopsætning, derfor blev det ændret uden yderligere varsel.

   • Kim Hansen says:

    “Kontanter betragtes også som usikre i 2015 – så dem afskaffer vi bare uden varsel”.. nej vel ? Det havde været på sin plads at informere om dette som planlagt arbejde.. Alle med problemer har blot oplevet at mail pludselig ikke virker mere.

    Jeg synes ikke du er flink til at hjælpe / forklare det folk spørger om..

    Jeg har prøvet alle nævnte opsætninger i min Livemail 2012 – uden held, så jeg er faktisk lidt skuffet over tilgangen til de problemer folk har.

    • Jan says:

     Helt enig med Kim, det er sku ikke smart at lave breaking changes uden god varsel.

     Hvis mails f.eks. hentes via gmail, vil den først advare efter et par dage med manglende mails, og kunder der har deres domæne ved mxhotel skal pludselig haste indkalde it-hjælp til at rette deres opsætning.

 6. Peder Møller says:

  Jeg kan kun være 100% enig i, at det slags ændringer skal man som kunde informermeres om. Det giver alle mulige problemer. Det er ret irriterende ikke at få sine mails, og det er endnu mere irriterende, at der går et godt stykke tid før man finder ud af det.
  Jeg importerer fra mail01.mxhotel.dk over i Gmail, og det kan jeg ikke længere få til at virke, selvom jeg synes jeg har prøvet alt mht SSL og portnumre.
  Har I prøvet om det virker med import i Gmail? Jeg er nok ikke den eneste, der har det setup.

 7. Peder Møller says:

  Efter noget besvær fandt jeg ud af, at Gmail kan importere med POP3, SSL og port 995, men et varsel havde stadig været på sin plads.

 8. Henrik Lund says:

  Er jeg den eneste der ikke kan få outlook til at sende mail, efter denne opdatering, nogen gode råd, jeg har lavet stort set alle slags ændringer i indstillinger og modtager nu mail.

 9. Carl Ejnar says:

  Min Outlook 2010 klient bliver ved med at komme med en boks med “Advarsel om internetsikkerhed” – “Den server du har forbindelse til bruger et sikkerhedssertifikat der ikke kan bekræftes”. Den spørger om jeg vil forsætte. Og det skal jeg så svare ja til, hvorefter det virker. Men det er irriterende. Kan I gøre noget ved jeres certifikat så det kan “bekræftes”

 10. Jesper Würtz says:

  Ja må medgive tidligere brugere, det er rigtig irriterende at man ingen information omkring opdatering/ændring i opsætning!
  Hvad går man på mac og iPhone?

Comments are closed.