NetPlads: web4, test af nye settings på kunde websites

Vi har bemærket at visse kunder med meget tunge websites, typisk wordpress med en masse plugins og flotte tema’er har større og større krav til bla cpu.

Vi har derfor lavet ændringer på web4.netplads.dk for at teste om nye settings giver flere problemer end de løser. Netplads er i bund og grund et shared hosting miljø, vi prøver at dele resourcer med rimelighed, men ikke nødvendigvis millimetermål 🙂

 

Vores nye ændringer er pt nginx på port 80 og ændringer af cloudlinux lve setup’et, specifikt omkring cpu tildeling max (hvis du ligner et spørgsmålstegn nu, så er det okay, det er teknisk og egentlig ikke så vigtigt, men der er måske nogen derude som godt ville vide hvad vi har ændret).

 

Vores egen wiki ligger på web4.netplads.dk, http://larsendata.wiki , vi bruger denne og 4-5 af de største sites til at teste hastigheden vi opnår, og indtil videre er vi tilfredse. Vi regner med at implementere fixes på web2b og web3 inden udgangen af måneden hvis vi er til stadighed tilfredse der.

^PL